Evangelisatie

Delen met moslims
Heb jij moslimburen, ken jij moslims of kom je hen wel eens tegen op straat? Het boekje Delen met moslims is geschreven voor jou. Jasmijn, een werker van Frontiers deelt haar tips en ervaringen in contacten met moslims. Je leest en leert hierin onder andere over de basics van islam, bidden voor en met moslims, valkuilen en samen Bijbel lezen. Het boekje is te bestellen bij Frontiers.

Getuigen naar Moslims
Als je 5 minuten of een hele avond hebt om over Christus te praten met een moslim, waar ga je het dan over hebben? De volgende tool geeft een aantal concrete manieren waarop je Christus kunt delen met moslims. Klik op de Getuigen naar Moslims voor meer.

Isaruhallah
De website www.isaruhallah.nl is een platform waar zoekende moslims een schat aan informatie vinden over het evangelie: getuigenissen, filmpjes met uitleg over het christelijke geloof, antwoord op allerlei vragen en een online-cursus over het christelijke geloof. Heb je een moslimcollega of medestudent, wijs hen dan op deze site. Er zijn ook visitekaartjes te bestellen die je kunt uitdelen bij evangelisatieacties.

Maarifa
Maarifa betekent ‘kennis’ in het Arabisch en is de naam van een van de grootste internetbedieningen gericht op vragen en antwoorden over het christelijk geloof in de Arabische wereld. De website www.maarifa.org  is beschikbaar in vrijwel alle Arabische talen. Ook is Maarifa actief op Facebook en andere social media. Een deskundig team is continu bereikbaar voor digitaal en mondeling contact.